Skip to Content

SSC S/S 24

Maak kennis met Creative Confidence. Met onze nieuwste lente/zomercollectie zetten we de toon voor een nieuw beautyhoofdstuk in 2024.

Geïnspireerd door recente veranderingen in je levensstijl, willen we je inspireren tot balans, authenticiteit en self-care.

Met onze betrouwbare kleurexpertise nodigen we je uit om momenten van rust en reflectie te omarmen, om je spirit te verjongen en je ziel te inspireren.

Elk kapsel is teruggebracht tot de kern en vertelt een verhaal van veerkracht, zelfontdekking en creatieve expressie.

Emerald Texture

Emerald Texture is een uitnodiging om de balans te vinden tussen gedurfd en casual en omarmt rust dankzij kalmerende groene tinten.

Neongroen en limoengeel komen samen op een canvas met textuur en creëren een sterke verdeling: een gedurfd statement voor wie zich deze zomer met innerlijk zelfvertrouwen wil uitdrukken. De look past goed bij de comfortabele blauwe tinten in de outfit en voegt een vleugje van sereniteit toe.

Smoky Edge

De Smoky Edge roept de sfeer op van een sterrenhemel en combineert zacht grijs met diepe houtskooltinten. Een gedurfde mix van koele donkere tinten en levendige ash tinten, voor degenen die hunkeren naar transformerende verandering. De strakke boblook met asymmetrische pony en reflecties biedt een moment van stille contemplatie in een wereld vol lawaai: een eerbetoon aan diegenen die hun zelfverzekerde, introspectieve zelf durven uit te drukken.

Dusk Blonde

Deze look introduceert relaxte blondtinten en dromerige golven. Een zorgeloze mix van balayage en haaraanzet doet denken aan een rebelse en vrije surfersmentaliteit. In combinatie met een nonchalante, boho-geïnspireerde outfit vertegenwoordigt de stijl de rust van de late zomerschemering.

Blueberry Fusion

Een rijke, bruine basis met intense donkerpaarse en pastelblauwe highlights laat een symmetrische kleurendans zien. Het kapsel, een mix van langere secties en kortere lagen, onthult een unieke persoonlijkheid. In combinatie met een eclectische outfit doet de look een geraffineerde punkgeest herleven en is het een knipoog naar creatief vertrouwen en weerspiegelende stemmingen.

Ruby Flash

De Ruby Flash is rijk aan opvallende rode tinten en benadrukt levendige en glanzende plukken aan de haaraanzet. Het gladde en zachte kapsel combineert elegantie met eenvoud. De look is echt op maat gemaakt voor diegenen die een kamer verlichten als ze erin stappen en in combinatie met een rock-chique stijl wordt het een fascinerende mix van stoerheid en stijl.

Meer inspiratie opdoen