ONTDEK ONZE PRODUCTEN

  • PCC
  • Blonde Expert Lightener
  • CREA-BOLD
  • COLOR TRANSFORMER
SSC A/W 22
SSC S/S 23

2023 is het jaar waarin we onze gezamenlijke liefde voor kleur vieren! Jarenlang hebben we een sterke kleurenkennis ontwikkeld die ertoe heeft geleid dat we een van de meest betrouwbare kleurmerken tegen een betaalbare prijs in de markt zijn geworden. In 2023 wijden we onze passie voor kleur aan het helpen van JOU om de kleurdiensten in je salon volledig te omarmen en je bedrijf te laten groeien met kleur! Wij introduceren INDOLA. FOR TRUE COLOR LOVERS.

SSC A/W 22
SSC A/W 22

Als je onze reis met NOMAD CULTURES voortzet, ontdek je onze Winter drop, die oude tradities omarmt en combineert met een nomadische vrije geest. Vier de cross-culturele verwijzingen door middel van de moderne reizigers' Street Style Looks van onze A / W 22 collectie.

SSC S/S 22
SSC S/S 22

Terwijl de lente plaats maakt voor de zomer, is onze Retro Resort-collectie meegegaan in een vrolijkere en kleurrijkere richting. Onze drie nieuwe moderne varianten op vintage klassiekers zijn klaar om je salon en de kapsels van je klanten op te frissen - precies wat je nodig hebt om de zomer met een glimlach te beginnen.

Creëer deze look