Producten

  • Blonde Expert Lightener
  • Blonde Expert Pastel
  • PCC Red & Fashion
  • Color Shampoo
SSC S/S 22
SSC S/S 22

Terwijl de lente plaats maakt voor de zomer, is onze Retro Resort-collectie meegegaan in een vrolijkere en kleurrijkere richting. Onze drie nieuwe moderne varianten op vintage klassiekers zijn klaar om je salon en de kapsels van je klanten op te frissen - precies wat je nodig hebt om de zomer met een glimlach te beginnen.

SSC A/W 22
SSC A/W 22

Als je onze reis met NOMAD CULTURES voortzet, ontdek je onze Winter drop, die oude tradities omarmt en combineert met een nomadische vrije geest. Vier de cross-culturele verwijzingen door middel van de moderne reizigers' Street Style Looks van onze A / W 22 collectie

Kreativ_team
Creative Crew

Ons getalenteerde en vooruitstrevende team van hairstylisten en coloristen brengt je de nieuwste looks en creëert gloednieuwe styles geïnspireerd op wat in de mode in de straten van over de hele wereld. #SimplySmarter

How to – Street Style Looks

SSC S/S 22

Welkom bij ons leercentrum voor alles wat met Street Style te maken heeft. Maak je klaar voor de nieuwste Blockbuster-technieken en gedetailleerde knip tutorials.

ed(you)cation

Only for you

Bij INDOLA Ed(you)cation, ben JIJ de focus. Al onze content is ontworpen door kappers voor kappers, zodat je kunt vertrouwen op Ed(you)cation en dat is #SimplySmarter. Wij zorgen voor een uitgebreide training om jouw vaardigheden en expertise verder op te bouwen voor een succesvolle carrière.