Brand Value

#SimplySmarter

You need to accept cookies to play this video

You need to accept cookies to play this video

Bij Indola zijn we er trots op dat we een professioneel haarmerk zijn, geïnspireerd door het echte leven en echte mensen. We focussen op alle relevante dingen die je nodig hebt als kapper, niets meer: 

Ed(you)ca­ti­on

Onze op maat gemaakte modulaire aanpak biedt jou adaptieve leermogelijkheden op basis van jouw verschillende behoeften. Door gebruik te maken van een combinatie van fysiek en digitaal onderwijs kunnen wij jou ondersteunen en in staat stellen om jouw vaardigheden, expertise en bekwaamheid voortdurend te laten groeien zonder beperkingen. Hier vind je: inspirerende seminars over kleur, coupe & stijl, productkennis, alles over blondines, consultatie & service mogelijkheden, freehand painting, Education Newsflash en nog veel meer. Alle inhoud zal jouw dagelijkse behoeften weerspiegelen omdat onze ed(you)cators veel moeite hebben gestoken in het ontwerpen van de perfecte opleiding speciaal voor jou.

Hau­te Per­for­mance - Off­re com­plè­te

Ons slimme assortiment biedt een compact, maar compleet portfolio die wordt aangedreven door baanbrekende technologie, professionele kwaliteit en waar voor jouw geld. Hier vind je enkele van de beste kleuringsresultaten op de markt - voor hoogwaardige en betrouwbare permanente, demi-permanente en semi-permanente kleuringservices die grenzeloze creatieve mogelijkheden bieden. Deze essentiële en probleemoplossende verzorgings- & stylinglijn zal aan al jouw servicebehoeften voldoen. Het hoogwaardige, duurzame & veganistische aanbod komt ook tegemoet aan milieubewuste klanten.

Street Style Looks

Een kant-en-klaar inspiratiepakket voor alledaagse creatieve ideeën die relevant zijn voor jouw klantenkring, dit omvat: de laatste trends van de creatieve crew die 24/7 inspiratie bieden, seizoensgebonden blockbuster technieken met verbluffende cut & kleurtechnieken & makkelijk te implementeren commerciële services in salons. Deze driemaandelijkse collectie, beïnvloed door de straten van de wereld, houdt je op de hoogte van authentieke, draagbare en trendy looks en hoe je ze kunt namaken.

Zake­li­jke On­der­ste­u­ning

Op maat gemaakte offline en online pakketten voor elke verkoopcyclus - van seizoensgebonden promotie- en loyaliteitscampagnes tot design-winnende merchandisingdisplays en instagrammable salontools. Deze zullen jou ondersteunen en klanten naar jouw salon leiden, jouw bedrijf laten groeien en de waarde van elk saloncontactpunt maximaliseren.

 

CONTACT US