Onze filosofie

Onze Street Style Collectie is geïnspireerd op de verbazingwekkende stijlen en mode uit het echte leven die overal ter wereld op straat te vinden zijn. Deze worden vervolgens geherinterpreteerd door onze Creatieve Crew van haar- en modestylisten in kant-en-klare looks die je gemakkelijk kunt recreëren voor jouw klanten.Tegelijkertijd houden we je op de hoogte van de nieuwste kleur-, knip- en techniektrends, zodat jouw salon dé bestemming wordt voor elke klant.

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_CreaticeCrew-v3

Nieuwste trends van onze Creatieve Crew

Onze haarexperts halen hun real-life inspiratie uit de straten van de wereld, die ze vervolgens gebruiken om de nieuwste must-have looks te creëren

 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_LatestTechniques-v3

Nieuwste Blockbuster Technieken

De top kleurtechniek van dit seizoen wordt aangevuld met seizoensgebonden kniptechnieken & stylingtips.

 

https://dm.henkel-dam.com/is/image/henkel/img_LatestCommercials-v4

Nieuwste Commerciële Diensten

Seizoensgebonden servicemogelijkheden op basis van zeer commerciële en edgy looks die gemakkelijk aan te passen en te recreëren zijn in het dagelijks aanbod van een stylist.

 

Waarom voor SSC kiezen in jouw salon?

Onze Street Style Collectie is speciaal ontworpen om jouen je klanten te inspireren. De trends komen rechtstreeks van de straat en worden vervolgens door onze Crew getransformeerd in kapsels en stijlen die voor jougemakkelijk te recreëren zijn en een verbluffend resultaat opleveren voor je klanten. Elk seizoen zorgen wij voor de meest actuele looks en technieken die jekunt doorgeven jouw de klanten. 

 

Ze zullen steeds vaker terugkomen omdat je de eerste salon in de buurt bent die de nieuwste haarmode trends kent. Laat jouwsalon zich onderscheiden van de rest door opvallende knip- en kleurtechnieken te gebruiken en ontwikkel jevaardigheden als stylist.

You need to accept cookies to play this video

You need to accept cookies to play this video