Skip to Content

Ontdek hoe je GROEN kunt toevoegen aan jouw salon! Verhoog het zuurstofgehalte in je salon met natuurlijke oplossingen.

Wist je dat?

Feit #1

Zuurstof is noodzakelijk voor al het menselijk en dierlijk leven op deze planeet. Helaas neemt het zuurstofgehalte wereldwijd langzaam af als gevolg van de verbranding van fossiele brandstoffen en de daaruit voortvloeiende uitstoot van koolstofdioxide. Dit betekent dat de zuurstoftoevoer van de aarde voortdurend moet worden aangevuld, een taak die door planten* wordt uitgevoerd.

 

Smart Tips

Green me­ans GO!

Maak van jouw salon een oase door waar mogelijk potplanten toe te voegen. Ze verhogen niet alleen het zuurstofgehalte, maar kunnen ook chemicaliën in de lucht zuiveren - is de natuur niet geweldig?

 

Geen gro­ene vin­gers? Geen pro­bleem!

Er zijn veel planten die weinig onderhoud vergen en ook nog eens extra voordelen hebben, zoals Aloë Vera. Je kan een van de sappige bladeren afknippen en pure gel uitknijpen om de huid te kalmeren of toe te voegen aan jouw drinkwater voor een Vitamine E-kick.

 

Zet deze op je nacht­kas­t­je!

De Gerbera Daisy onderscheidt zich door zijn vermogen om 's nachts een hoog zuurstofgehalte te produceren en tegelijkertijd schadelijke chemicaliën, zoals benzeen en trichloorethyleen, te verwijderen. Gunstig voor mensen die lijden aan slaapapneu en ademhalingsstoornissen**.

 

Onze bronnen