Skip to Content

Het #indolaselected team

First meeting

Het #indolaselected team bestaat uit vier getalenteerde kappers uit Nederland, Rusland, Spanje en het Verendigd Koninkrijk. Zij zullen dit jaar ondergedompeld worden in de Indola wereld, terwijl ze hun eigen draai zullen geven aan de Street Style trends, ed(you)cation en fashion gerelateerde topics. Om dit project te lanceren, vond in januari hun eerste ontmoeting plaats tijdens het motiverende driedaagse 'Train the Ed(You)cator' evenement in Hamburg in Duitsland.

Eerst werden ze volledig ondergedompeld in de Indola Colour wereld en de verschillende verzorgings- en afwerkingsproducten door onze Research en Development expert Sonja. Vervolgens hebben ze deelgenomen aan een social media training, waarin  de nieuwste Instagram features en trends aan bod kwamen. Er werd extra aandacht besteed aan content die interessant is voor kappers op Sociale Media. Het team mocht ook onze ambassadeurs Andy Smith en Paddy McDougall ontmoeten. Andy en Paddy zullen ook een belangrijke rol spelen als hun mentors. Daarnaast heeft het team ook deelgenomen aan de hands-on training met betrekking tot de nieuwste #StreetStyleCollection trends, met tips en tricks van de experts. Ze hebben vooral inspiratie gevonden door het toepassen van de verschillende technieken van de lente looks; Folk Touch en Civil Society.

De rest van het jaar zal net zo spannend zijn voor het team, zij zullen deelnemen aan Hype Events voor de 2019 Street Style Collection lanceringen. Het team zal door het jaar heen training krijgen over het bouwen van hun digitale merk, met als doel hun kennis en expertise ontwikkelen, terwijl ze prachtige content creëren voor Indola fans.