SSC A/W 22

De herfst komt eraan met zijn prachtige selectie van bruin, rood en oranje tinten, die een stemming van verandering en reizen oproepen. Onze twee nieuwe looks voor de herfst van 2022 - de Disruptive Red en de Feathered Pixie - zullen je innerlijke nomade in je naar boven halen en je meevoeren naar een andere plek. Ze zijn geïnspireerd op culturele wortels en folklore en zouden de nomade in jouw klanten naar boven moeten brengen.

The Artisan Craft

Deze multidimensionele klassieke blonde look komt tot leven met verschillende tinten pastelblond. Ontdek de subtiele stylingvariaties van de Artisan Craft gecreëerd door een mix van textuur, kleine vlechtjes en een grove vissengraatvlecht. De warme en gezellige geruite rok samen met chique laarzen geven pit aan de look.

The Artisan Craft Look 2
The Artisan Craft Look 1

The Rusty Texture

Een genderneutraal kapsel die in twee lagen is geknipt en gestyled met natuurlijke onderbrekende golven. De creatieve plaatsing en toepassing van verschillende koper- en roodtinten ondersteunen de textuur van deze gevederde rusty look.

The Rusty Texture Look 2
The Rusty Texture Look 1

De Disruptive Red

Ontdek hoe het balayage-effect van deze rode halflange knipbeurt uit de vrije hand dit kapsel tot een perfecte look voor de herfst maakt. De platte bovenkant van het hoofd en de kroes textuur eromheen creëren een ontwrichtende nomadenlook.

De Feathered Pixie

Deze jeugdige, energieke, zeer korte coupe past perfect bij een nomadenlevensstijl. De bijgesneden pony en de sterk gebroken randen voegen speelse details toe aan de look.

Get the

Indola Magazine

 

Read more