SSC Winterlooks 2021

Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, gaan we terug naar de natuur voor onze nieuwste streetstyle winterlooks - The Melted Brunette en The Nude Rosé. Beiden dagen het concept van perfecte schoonheid uit en gaan meer in de richting van natuurlijke schoonheid. De kleuren zijn geïnspireerd door de natuur en het haar wordt verzacht door lichte accenten. Deze looks staan voor de 'less is more' filosofie en combineren een eenvoudige look met tinten van donkere chocolade en roségoud.

Look1_MeltedBrunette_L

The Melted Brunette

Tinten van prachtige rijke chocolade worden opgelicht met een subtiele lichtere halo om natuurlijke diepte toe te voegen. Dit gezond ogende lange haar is verzacht met lichte lagen aan de voorkant om de lengte in balans te brengen en gestyled in moeiteloze golven met extra volume en een rijke, diepe glans.


Laat meer zien
Look1_MeltedBrunette_S
Look2_NudeRose_L

The Nude Rosé

Zacht genuanceerd blond omlijst het gezicht en geeft een licht moderne twist aan de roségoud tinten. Perfect in scène gezet door een edgier middellange coupe, met een zachte maar gedefinieerde pony en licht ingeschoren zijkanten - om het eruit te laten zien alsof het uitgroeit. Gestyled met lichtgewicht textuur zodat je het met je vingers kunt kneden en gladstrijken.


Laat meer zien
Look2_NudeRosee_S

Get the

Indola Magazine