Look2_LivedInPlatinum_L
Look2_LivedInPlatinum_S

The Lived in Platinum

Make a statement

Dit is een statement kleur met een tijdloze kwaliteit die altijd vol impact is, want platinum wordt meteen opgemerkt! De coupe bevat geen gradatie om de pure platinum glans te benadrukken. De afwerking is super strak zodat het licht perfect op de haren kan weerkaatsen en de zwaarte van de gelijkmatige lengtes laat de platinum puurheid perfect tot zijn recht komen. De mode bestaat uit een casual denim jeans met een vrouwelijke kleur, gecombineerd met een ruched bow top en funky plateau loafers.


Deel deze pagina

How To

Creëer de look

Creatie door

deze artiesten

blogger_small_paddy01_1x

Paddy

Hair Stylist

Paddy's moderne, fashion geïnspireerde esthetiek laat hem toe om een grote verscheidenheid van prachtige looks te creëren. Star stylist Nick Irwin denkt, “Paddy is één van die unieke talenten die zeer zeldenzaam zijn in deze industrie.”


Lees meer
blogger_small_andy01_1x

Andy

Hair Stylist

Andy heeft de wereld rondgereisd om anderen op te leiden en om zijn kennis door te geven. Naast zijn huidige rol als Indola Globale Ambassadeur, werkt Andy ook bij Billi Currie Salon in Marylebone, Londen. Daar is hij te vinden wanneer hij niet druk bezig is met editorials, shows en seminars over de hele wereld.


Lees meer
blogger_small_christopher01_1x

Christopher

Fashion Stylist

Christopher switchte tussen een carriere als advocaat naar een carriere in de fashion industrie. Zijn oog voor detail en design hebben gezorgd voor heel veel beroemde publicaties in bijv. Vogue, Numéro, Sleek and GQ. Verder zullen zijn geweldige skills als stylist er voor zorgen dat hij vaak gevraagd wordt door de 's werelds bekenste fashion fotografen.


Lees meer

Ontdek

meer looks

Look1_TousledBronde_L

The Tousled Bronde