Look2_TheShag_L
Look2_TheShag_S

#draping

The 70s Copper Shag

De koper-aardbei-tinten vieren de variatie van diepten en tinten, met subtiele plaatsingen die textuur en levendigheid toevoegen aan de klassieke shag. Met een lange pony geven de zware interne lagen gewicht en luchtigheid aan het haar. De wilde textuur en volumineuze beweging aan de bovenkant en het verminderen van volume aan de zijkanten is ook een statement op zich. Om de look af te maken combineer je een groene blouse met een eenvoudige top en rok voor een extra vleugje kleur en edge.


Deel deze pagina

How To

Creëer de look

Creatie door

deze artiesten

blogger_mobile_paddy

Paddy

Hair Stylist

Paddy's moderne, fashion geïnspireerde esthetiek laat hem toe om een grote verscheidenheid van prachtige looks te creëren. Star stylist Nick Irwin denkt, “Paddy is één van die unieke talenten die zeer zeldenzaam zijn in deze industrie.”


Laat meer zien
blogger_mobile_andy

Andy

Hair Stylist

Andy heeft de wereld rondgereisd om anderen op te leiden en om zijn kennis door te geven. Naast zijn huidige rol als Indola Globale Ambassadeur, werkt Andy ook bij Billi Currie Salon in Marylebone, Londen. Daar is hij te vinden wanneer hij niet druk bezig is met editorials, shows en seminars over de hele wereld.


Laat meer zien

Ontdek

meer looks

Look1_TheFrenchBob_L

The French Bob