Look3_AshBrown_L
Look3_AshBrown_S

The Ash Brown

Een verfijnde rebel

De Kleur Een as en chocolade palet dat het concept van brunette herdefinieert met een gewaagd contrast. De Coupe Dit kapsel heeft een gelaagde look met een zachte pony om een moeiteloze chique vibe van het jaren '90 meisje weer te geven. De Textuur De warrige textuur met een ongedwongen polish zorgt voor een chique statement "een vleugje rebel met een verfijnde look". De Mode Laten we teruggaan naar de basis. Een denim blouse gecombineerd met een oversized gescheurde jeans straalt moeiteloos cool uit. Maak je look compleet met platform sportsandalen voor een moderne kijk op normcore.


Deel deze pagina

How To

Creëer de look

The Cut

AshBrown_Cut01 1
1

AshBrown_Cut02 2
2

AshBrown_Cut03 3
3

AshBrown_Cut04 4
4

AshBrown_Cut05 5
5

AshBrown_Cut06 6
6

AshBrown_Cut07 7
7

AshBrown_Cut08 8
8

The Colour

AshBrown_Color01 1
1

AshBrown_Color02 2
2

AshBrown_Color03 3
3

AshBrown_Color04 4
4

AshBrown_Color05 5
5

AshBrown_Color06 6
6

AshBrown_Color07 7
7

AshBrown_Color08 8
8

The Styling

AshBrown_Styling01 1
1

AshBrown_Styling02 2
2

AshBrown_Styling03 3
3

AshBrown_Styling04 4
4

Creatie door

deze artiesten

blogger_small_paddy01_1x

Paddy

Hair Stylist

Paddy's moderne, fashion geïnspireerde esthetiek laat hem toe om een grote verscheidenheid van prachtige looks te creëren. Star stylist Nick Irwin denkt, “Paddy is één van die unieke talenten die zeer zeldenzaam zijn in deze industrie.”


Lees meer
blogger_small_andy01_1x

Andy

Hair Stylist

Andy heeft de wereld rondgereisd om anderen op te leiden en om zijn kennis door te geven. Naast zijn huidige rol als Indola Globale Ambassadeur, werkt Andy ook bij Billi Currie Salon in Marylebone, Londen. Daar is hij te vinden wanneer hij niet druk bezig is met editorials, shows en seminars over de hele wereld.


Lees meer
blogger_small_christopher01_1x

Christopher

Fashion Stylist

Christopher switchte tussen een carriere als advocaat naar een carriere in de fashion industrie. Zijn oog voor detail en design hebben gezorgd voor heel veel beroemde publicaties in bijv. Vogue, Numéro, Sleek and GQ. Verder zullen zijn geweldige skills als stylist er voor zorgen dat hij vaak gevraagd wordt door de 's werelds bekenste fashion fotografen.


Lees meer

Ontdek

meer looks

Look1_HighContrastBob_S

The High Contrast Bob


Look2_EffortlessBlonde_S

The Effortless Blonde