Onze filosofie

Onze Street Style Collectie is geïnspireerd op de verbazingwekkende stijlen en mode uit het echte leven die overal ter wereld op straat te vinden zijn. Deze worden vervolgens geherinterpreteerd door onze Creatieve Crew van haar- en modestylisten in kant-en-klare looks die je gemakkelijk kunt recreëren voor uw klanten.Tegelijkertijd houden we u op de hoogte van de nieuwste kleur-, knip- en techniektrends, zodat uw salon de bestemming wordt voor elke straat.

img_CreaticeCrew

Nieuwste trends van onze Creatieve Crew

Onze haarexperts halen hun real-life inspiratie uit de straten van de wereld, die ze vervolgens gebruiken om de nieuwste must-have looks te creëren


img_LatestTechniques

Nieuwste Blockbuster Technieken

De top kleurtechniek van dit seizoen wordt aangevuld met seizoensgebonden kniptechnieken & stylingtips.


img_LatestCommercials

Nieuwste Commerciële Diensten

Seizoensgebonden servicemogelijkheden op basis van zeer commerciële en edgy looks die gemakkelijk aan te passen en te recreëren zijn in het dagelijks aanbod van een stylist.


Waarom voor SSC kiezen in uw salon?

Onze Street Style Collectie is speciaal ontworpen om u en uw klanten te inspireren. De trends komen rechtstreeks van de straat en worden vervolgens door onze Crew getransformeerd in kapsels en stijlen die voor u gemakkelijk te recreëren zijn en een verbluffend resultaat opleveren voor uw klanten. Elk seizoen zorgen wij voor de meest actuele looks en technieken die u kunt doorgeven uw de klanten. 

 

Ze zullen steeds vaker terugkomen omdat u de eerste salon in de buurt bent die de nieuwste haarmode trends kent. Laat uw salon zich onderscheiden van de rest door opvallende knip- en kleurtechnieken te gebruiken en ontwikkel uw vaardigheden als stylist.