SSC Autumn looks 2020

Het is tijd om afscheid te nemen van de relaxte zomer vibes. Het is tijd om een nieuw seizoen in te gaan met aansluitende outfits, prachtige glanzende kleuren en gestructureerde, nieuwe coupes. Herfst draait niet alleen om formaliteiten maar om plezier, durf en street style inspiratie. Onze nieuwe seizoenslooks combineren de herfstkleuren met coole, nieuwe vormen; ze bevatten meer structuur dan deze van de zomer, maar zijn speels en enorm flatterend. Met onze panelling kleurtechniek, kunnen we jouw kleuren te laten stralen op een nieuwe manier. De mode draait om de borrowedfrom- the-boys kostuum vesten en broeken, gedragen met een relaxte, oversized fit - en leuke kleuren naast de traditionele grijze en neutrale tinten.

autumn_sub_panelling01_L

Panelling look 1

Bij deze look wordt gebruik gemaakt van de panelling techniek met natuurlijke herfsttinten en een accent van toffee en honingtinten. Het zachte kleurpalet wordt geaccentueerd met een pony en face framing look. De coupe heeft een sterke face frame en speelse lengtes met een middenscheiding en een tweevoudige verdelingen om het speels silhouet te behouden. Het haar heeft een sluike en afgewerkte finish, maar met een fris en rebels accent.


Laat meer zien
autumn_sub_panelling01_S
autumn_sub_panelling02_L

Panelling Look 2

Deze look haalt z'n inspiratie uit de herfst en de panellingtechniek creƫrt een perfecte overgang tussen zowel complementaire als contrastkleuren om een stralend multitonaal effect te bekomen. De warme tinten zorgen voor een interessant palet aan subtiele maar toch aanwezige kleuren. De architecturale inspiratie zorgt voor een op maat gemaakte vorm en moderne coupe met afgeronde accenten die de kleurtechniek tot zijn recht laten komen. De styling is sluik en afgerond, zonder zichtbare scheiding om het accent te leggen op de kleureffecten.


Laat meer zien
autumn_sub_panelling02_S

Get the

Indola Mini Magazine