ed(you)cation

alleen voor jou

Leer hoe je iconische looks kunt creëen door smart online educatie, inspirerende tutorials voor must-have salon technieken, innovatieve product formules en sensationele nieuwe kleuren die een nieuwe wereld van creativiteit openen. #SimplySmarter

Education_2360x12661

Weet je nog hoe het voelde om voor de eerste keer haren te knippen? Waarschijnlijk spanning en sensatie samen met het gevoel van: " Oh nee, wat als het haar van mijn model er straks uitziet alsof het geknipt is door Edward Scissorhands?". 

Maar, toen je klaar was, was het gevoel van trots en pure opgetogenheid dat het goed gelukt was helemaal fantastisch. 

Ga nu een paar jaar vooruit in de tijd, je kapperscarrière vordert en je bent bezig om een all-rounder te worden in alle aspecten van het kappersvak, of je specialiseert je in knippen of kleuren.

Welke route je ook kiest, het enige constante gedurende jouw gehele carrière als kapper is ...

tromgeroffel aub - EDUCATIE.

Zonder jouw wil en toewijding om nieuwe kniptechnieken, kleurtechnieken en haarstijlen aan te leren zul je nooit je volledig potentieel kunnen benutten. 

Bij Indola geloven we dat leren informatief en leuk moet zijn, geen jargon en geen bla-bla. Dat is waarom wij onze educatie:

ed(you)cation

Waarom? Omdat ons doel is om JOU centraal te stellen bij wat we doen. We snappen helemaal dat je op jouw eigen manier wilt leren, waar je wilt, wanneer je wilt en al wil je dit 24/7, dat is jouw beslissing. Wij zeggen - Simply Smarter. Nu is het aan jou! Om te starten met jouw ed(you)cation en om je een voorproefje te geven van wat wij kunnen bieden kun je op deze link klikken.

Benefit

explore more

Education_366x196_011

Leer nieuwe vaardigheden

Van de Straat naar de Salon – Klantvriendelijke, bereikbare looks, zeer draagbaar en natuurlijk 100% opnieuw te creëren.


Ga naar de video
Education_366x196_021

Ontdek creativiteit

Wij hebben het allemaal erg druk en daarom bieden wij 24/7 online ondersteuning waardoor je geïnformeerd wordt en kunt leren in je eigen tempo en op een moment dat het jou schikt.


Ga naar de video
Education_366x196_031

Verbreed uw ervaring

No nonsense en makkelijk te volgen “how-to” tutorials. Gemaakt door kappers voor kappers. Vergroot je kennis met onze online step by steps en educatiematerialen.


Ga naar de video