#indolaselected

Ontmoet onze #indolaselected squad! Zij worden in 2021 ondergedompeld in de INDOLA wereld terwijl ze hun draai geven aan de laatste Social Media #hairtrends. Prachtige blonde looks, kleurrijke pastels en handige #SmartTips zijn slechts een paar dingen om naar uit te kijken. Zorg ervoor dat je @shefeldenis, @abigail_jarrold , @sita_zoroa en @urbanstudio_kumurov volgt op Instagram voor het laatste nieuws en ed(you)cation updates van de squad. Je zult ook exclusieve content op Instagram zien via @indola!

Laatste Event

september 2021

Main Newsflash Image

Commercial Services - September 2021 

Ons #indolaselected influencer team kwam in september bijeen, maar dit keer vanuit verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Rusland om ons de meest levendige en creatieve herfstlooks te brengen waar je klanten dol op zullen zijn. Het evenement was gericht op het tonen van snelle en commerciële looks voor in de salon, en er is niets beter dan onze Indola Color Style Mousse om zowel de haarkleur als de stijl onmiddellijk te transformeren. Om de herfst wat meer pit te geven, gebruikte het team onze Permanent Caring Color-lijn om edgy en creatieve haarkleuren te creëren om je te inspireren. Lynndy, Denis en Sita behaalden fantastische resultaten met Indola CSM en de PCC-lijn op hun modellen en we kunnen niet wachten tot je ze uitprobeert op jouw klanten en jouw resultaten met ons deelt op sociale media.

mei 2021

Main Newsflash Image

Cotton Candy - Mei 2021

Onze #indolaselected squad kwam zowel in Hamburg als in Moskou samen en zorgde voor authentieke & realtime inspiratie. Deze keer gebruikten we #colorblaster en onze NIEUWE Indola Care & Style om unieke content te creëren en te delen - waarbij we de nieuwste technieken en verbluffende resultaten laten zien die we kunnen bereiken met Indola-producten. Zomertijd betekent kleuren en we willen het volledige potentieel van #colorblaster gebruiken om in te spelen op het verlangen van onze klanten naar een kleurrijke en creatieve look. Dit werd aangevuld met prachtige stijlen dankzij de nieuwe Indola Care & Style-lijn. We wezen Sita de rol van de 'Creative Colour Expert' toe die centraal stond tijdens dit evenement!

februari 2021

Main Newsflash Image

Blonde Marathon - Februari 2021

#indolaselected is terug met de influencer squad die authentieke & real time inspiratie biedt! We trapten het programma van dit jaar af met een online digitaal event om ook tijdens Covid samen te komen en content te creëren. Met de Blonde Marathon speelden we in op de opkomende blonde kleurtrends en technieken. We hebben Denis de rol van "Blonde Expert" toebedeeld die centraal stond tijdens dit event. Mis het niet! Check onze social media content van het event! We hebben ook de UGC campagne afgetrapt met content die rechtstreeks door onze squadleden is gemaakt om jullie - onze community - aan te moedigen jouw blonde look te creëren en een #BlondeExpert te worden.

februari 2020

Main Newsflash Image

Laatste Event

Dit event kan omschreven worden in 1 woord, FUN. De leuke activiteiten werden georganiseerd voor het internationale influencer team: een one-on-one educatieve sessie door onze ambassadeur Andy Smith en Irene, een begeleide tour van ons Reserach & Development afdeling, en met als kers op de taart hun eigen interpretatie van de prachtige Street Style Collection Spring en Summer trends, gevolgd door een street style fotoshoot in Drilling, Hamburg. Lynndy en Sita hebben hun visie gecreërd van de Stand Out Camo aan de hand van de blockbuster techniek colourblocking, terwijl Denis zijn colourmelting vaardigheden liet zien met een prachtige blend voor de Cut That Out look.

Archive

  • 2021
    • september
    • mei
    • februari
  • 2020
    • februari

Nieuwe Influencer

Selected_Denis

Denis

Lynndy Rolfe is een award winnende kapster, session stylist en Britse Master Barber van Northampton, UK. Ze is bekend in de industrie voor haar positiviteit, hard werkende houding en vastberadenheid. Lynndy is een van de opkomende toonbeelden in de industrie, terwijl ze een passie ontwikkeld voor educatie.


New_Influencers_Abigail

Abbey

Abbey Jarrold is een professionele kapster uit Surrey, UK. Abbey's carrière begon in een kapsalon in Guildford voordat ze verhuisde naar een salon in Chelsea waar ze haar opleiding en stageplaats afrondde. Abbey heeft de wereld rondgereisd met Indola en assisteerde Global Ambassador Andy Smith bij vele shoots, modeshows en wereldwijde campagnes. Abbey is nu de Britse ambassadeur voor Indola en is onlangs #indolaselected member geworden. Abbey is net klaar met het ontwerpen van haar eigen salon/studio waar ze op freelance basis werkt.


Selected_Sita

Sita

Met een ervaring van 20 jaar in de kappersbranche heeft Irene deelgenomen aan meerdere projecten, van films, TV en editorials tot fashion catwalks en technische trainingen. Bovendien is ze een ervaren colorist met een fantastische aanwezigheid op Instagram, waar ze haar creaties en expertise weergeeft.


New_Influencer

Mile

Mile zit al 17 jaar in het kappersvak. Hij begon zijn vakkennis te ontwikkelen in Londen en reisde vervolgens de wereld rond om onderweg ervaring op te doen als internationaal kapper. Nu hij de laatste 10 jaar zijn eigen kapsalon heeft gehad, heeft hij zijn passie geleidelijk aan verlegd naar onderwijs. Mile is een regionale ambassadeur van Indola en maakt deel uit van het EECA-team. Deze positie stelt hem in staat zijn kennis te delen terwijl hij vele shows, seminars en fotoshoots bijwoont.