Laatste nieuws

Blijf connected. Krijg de nieuwste insights

Volg Indola nieuws om de nieuwste insights van onze wereld en familie mee te krijgen. Ontvang de beste tips van onze kappers, bekijk onze selectie van tutorials, ontdek de nieuwste looks en word bekend met Indolaâ s laatste innovaties.

Autumn_Overview_880x800

Smart Salon Tools

Power Painter

Power Paint de mooiste looks met deze tool. Dit is INDOLA's eerste samenwerking met FRAMAR, de tool expert sinds 1986. De Power Painter is de perfecte tool voor freehand technieken, of het nu gaat om freehand kleuren of de zeer populaire balayage, deze tool zorgt voor flexibiliteit als geen ander. De zachte haren zorgen voor een perfecte overgang van aanzet tot punten, zonder harde lijnen. Creëer ombres, sombres en interessante kleurcombinaties en power paint jouw weg naar creatieve en commerciële kleurdiensten.


Autumn_Overview_880x800

Blockbuster Technique

Panelling

Onze nieuwe Autumn looks zijn binnen! Panelling is onze nieuwe Blockbuster techniek om subtiele rood of romige toffee tinten te creëren. Altijd veelzijdig en salonvriendelijk laten we zien waar het dit seizoen om draait.


Ontdek meer
SalonTools_Overview_880x800

Smart Salon Tools

Indola Cover Clip

De nieuwste aanwinst in het Indola salon tool assortiment. De cover clip is enorm populair backstage bij shoots en catwalks maar wordt nu meer en meer geïntegreerd in de salons. Verschillende haarstylen kunnen gecreëerd worden,van klassiek tot trendy. Tijdens knip en styling technieken worden ze ook gebruikt om secties van de haren vast te zetten. Aangezien de clips zijn ontworpen zonder grove grip zullen ze ook na langdurig gebruik geen afdruk of kreuk achterlaten op het haar. De perfecte grootte (60x18mm), het lichtgewicht en de tijdloze style maken de clip een leuke fashion item voor verschillende haarstylen.


SSC_Overview_880x800

Nieuwe seizoenen, nieuwe trends

Herfst/ Winter Street Style Collectie & PCC nieuwe tinten

Het draait om warme kleding en warme kleuren voor de herfst- en wintertrends van dit jaar- In Check en Retro Modern. In check draait om het behouden van beweging in het haar, gecombineerd met nieuwe interpretaties van traditionele herfsttinten. Met Retro Modern halen we inspiratie uit het verleden met een street style touch.


Ontdek meer
ColorTransformer_Overview02_880x800

Ledere superheld heeft superkracht nodig

Laat Indola Color Transformer de jouwe zijn!

Laat de transformatie beginnen! Indola Color Transformer transformeert permanente kleuren in demi-permanente kleuren en helpt jou geweldige kleurresultaten te bereiken met minder voorraadruimte en minder kosten!


Ontdek meer
ColorblasterOverview

#colorblaster Innovation

Update jouw kleurstatus!

Leef in het moment en kies een haarkleur die het beste bij jouw stemming past. De nieuwe #colorblaster verzorgende toning conditioners zijn essentieel om je persoonlijkheid te uiten met je haarkleur. De 8 verschillende tinten maken het eenvoudig om de perfecte look te vinden voor een event. Gemakkelijk aan te brengen en de kleuren hebben een houdbaarheid tot 10 wasbeurten, dus geen excuses meer om geen uitgesproken kleurstatement te maken!


Ontdek meer
SSC_Overview_870x1000

Street Style Collection 2018

De meest draagbare trends van vandaag.

Voeg wat glans toe aan de lente met een glanzende grafische bob. Ontdek hoe je schaduw moet aanbrengen in lang haar voor een street style look die de bloemetjes buiten zet deze zomer.


Ontdek meer
PPC_Ageless_Overview_880x800

Ageless

Bannish Greys

Draai de tijd terug met complete grijsdekking in een modieuze kleur! 'Strobe' de witte haren weg met de nieuwe Indola PCC Color Pixel technologie voor 100% witdekking in 8 prachtige kleuren.


Ontdek meer
Blonddicted_Overview_880x800

Blond Addict

The next level in blonding

Creëer alle types blond van icy cool looks tot shimmering platinums met onze nieuwe hairbond technologie. Deze gaat verder dan haarvezel regeneratie om het haar te versterken en beschermen tegen toekomstige schade.


Explore more
img_slider_otc

Smart Care, Wash & Style

As easy as 1, 2, 3

Innova is de smartest keuze om street style looks te recreëren met geweldige haarkwaliteit, as easy as 1,2,3. Mix en match ons smart compact assortiment en bereik eindeloze service mogelijkheden. Van shampoo tot styling, de nieuwe Pixel technologie zorgt voor directe kleurglans en virgin-like haarkwaliteit. De gebruiksvriendelijke en innovatieve NFC technologie op de producten brengt directe inspiratie naar de salons.


Ontdek meer
img_teaser_howto_icon8

How-to

How to get the look

Onze Indola kappers laten je zien hoe je looks kunt creëren met slimme producten en technieken. Van coole kleur tutorials tot pakkende care en styling video’s, de look creëren is nog nooit makkelijker geweest.


Ontdek meer
edyoucation_teaser1

ed(you)cation

Ontdek hoe je looks kunt creëren door gebruik te maken van de laatste producten en technieken.

Ons doel is om JOU in de focus te zetten van alles wat wij doen en we begrijpen volledig dat je wilt leren op jouw voorwaarden, waar je wilt, wanneer je wilt en als je wilt, 24/7, het is aan jou. Wij zeggen: #SimplySmarter


Ontdek meer
Paddy_Overview_880x800

Nieuwe Indola Ambassadeur

Paddy McDougall

Paddy is een award winning stylist die zijn tijd verdeelt tussen het salon leven in Glasgow bij Rainbow International en de wereld rondreizen.


Ontdeck meer
Selected_Overview_880x800

Het #indolaselected team

First meeting

Het #indolaselected team van uitstekende kapperstalenten hebben al hun eerste officiële meeting gehad tijdens het 'Train the Educator Event' (Jan.29-31) in Hamburg.


Ontdeck meer