#indolaselected

img_header

Maak kennis met #indolaselected - ons eerste internationale influencer team! Vier getalenteerde kappers uit Nederland, Rusland, Spanje en het Verendigd Koninkrijk zullen ondergedompeld worden in de Indola wereld en onze innovatieve producten. Meegaand met onze visie van de INDOLA Street Style Collection zullen onze influencers  hun draai geven aan trends, ed(You)cation en fashion gerelateerde topics tijdens het creëren van onze #SimplySmarter looks. #indolaselected teamleden zullen directe toegang hebben tot Indola experts en zullen trainingen krijgen over het opzetten van hun digital brand met als doel hun kennis en expertise te verbreden terwijl ze prachtige content creëren voor Indola fans.  

img_influencer1

Maak kennis met onze ambassadors

Samenwerkend met het #indolaselected team zijn onze Global Ambassadors Andy Smith & Paddy McDougall. Andy en Paddy zullen dienen als mentoren voor het team, en advies/tips geven over het recreëren van de #StreetStyleCollection looks en samenwerken over het implementeren van nieuwe must-have trends.

blogger_big_paddy
blogger_mobile_paddy1

Paddy

Colourist

Paddy verdeelt zijn tijd tussen het salon leven in Glasgow bij de multi-award winnende Rainbow Room International en het reizen naar de mooiste mode steden. Hij heeft gewerkt met de legendarische Duffy, maar heeft ook de styling, coupes & kleuringen verzorgd voor merken, zoals Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.


hairdresser_big_andy
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stylist

Andy leidt zijn team met een passie voor vorm en structuur om spraakmakende stijlen voor iedere klant te creëren. Zijn werk wordt gepubliceerd in iconische tijdschriften zoals Vogue en dit maakt hem tot vaste deelnemer bij fashion weeks over de gehele wereld.


Kickoff-Event

Het team heeft al een eerste officiële ontmoeting gehad tijdens het 'Train the Educator Event' in Hamburg. Dit motiverende driedaagse evenement bestond uit team building activiteiten, een preview van het komende jaar en een hands-on training sessie met onze global ambassadors voor onze nieuwe #StreetStyleCollection looks. 

img_bts01


img_bts02


img_bts03


img_group